Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op maandagmiddag 24 april werd een oudere dame in haar woning aan de Neherkade slachtoffer van een babbeltruc. Een man en een vrouw kwamen met een smoes haar woning binnen en vertrokken met een geldbedrag.

De twee verdachten kwamen met de smoes dat zij van de woningbouwvereniging waren bij de 77-jarige vrouw aan de deur. Er zou een waterlekkage zijn. De twee werden binnengelaten, maar de bewoonster vertrouwde het uiteindelijk niet en probeerde haar dochter te bellen. Als de man dit verhindert en de telefoon uit haar handen pakt, sommeert de vrouw dat ze haar woning moeten verlaten. Na hun vertrek blijkt er een paar honderd euro te zijn weggenomen.  De man en vrouw zijn in beeld op de bewakingscamera's van de flat. 

Signalement
De vrouw is klein van postuur en had een bril op met een grote zwart montuur.
De man is lang en was netjes gekleed. Hij had een lichtkleurige pet op, droeg een bril en had een keurig baardje. Hij had een paraplu bij zich.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…