Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Op dinsdagochtend 25 april omstreeks 9.45 uur vond er een overval plaats op een woning aan de Koningstraat. Na een worsteling met de bewoner, rennen twee verdachten zonder buit de woning uit. Camerabeelden brengen twee mannelijke verdachten in beeld.

De overvallers belden aan en toen de bewoner open deed, drongen zij naar binnen. Hierbij mishandelde het tweetal de Zoetermeerder. Zij liepen uiteindelijk, zonder buit, weg in de richting van de Prinsenstraat, in de richting van supermarkt de Hoogvliet. Ambulancepersoneel behandelde de bewoner in de woning maar het slachtoffer hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis. De twee verdachten waren getinte jongens, ongeveer 16 jaar met zwart krullend haar. Zij droegen een jas van PostNL, een nette broek en gymschoenen. Een van hen had een sporttas bij zich. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…