Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen van schietincident op Zuiderparklaan

Den Haag – Politie zoekt getuigen van schietincident op Zuiderparklaan

Zaterdag 2 september omstreeks 00.15 uur vond op de Zuiderparklaan een schietincident plaats. Een getuige hoorde meerdere schoten en belde de politie. Een man was na het schietincident als bijrijder in een kleine auto gestapt.

Onderzoek ter plaatse leverde enkele hulzen op. Er vielen geen gewonden. Op basis van de opgegeven signalementen van de persoon en het voertuig werden kort daarna op de Soestdijksekade drie personen aangehouden na een autoprocedure. Al snel bleek echter dat zij niets met het incident te maken hadden en zijn direct weer heengezonden.

De politie doet nog onderzoek naar het schietincident en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…