Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigen gezocht van mishandeling

Alkmaar – Getuigen gezocht van mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in de bocht van de Magdalenenstraat met het Hofplein, op de Gedempte Nieuwesloot.

Een onbekende man kwam rond 01:00 uur aflopen op een 25-jarige inwoner van Heerhugowaard en vroeg hem om een sigaret. Toen de Heerhugowaarder aangaf dat hij geen sigaretten bij zich had, sloeg de verdachte hem hard, waarna hij op de grond viel. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen en hier werd o.a. een gebroken neus en overig gezichtsletsel geconstateerd. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de dader en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze mishandeling die plaatsvond rond de Gedempte Nieuwesloot rond 01.00 uur nabij de bocht van de Magdalenastraat met het Hofplein. Heeft u iets gezien van dit geweldsincident en dit nog niet bij de politie gemeld? Meldt u dit dan s.v.p. tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier op internet, onder vermelding van zaaknummer: 2017182948

2017182948

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zoekslag naar inbrekers

In de nacht van zondag op maandag heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Nieuwpoortsst…