Home Zuid-Holland Gouda Politie vindt drugs en geld tijdens alcoholcontrole

Politie vindt drugs en geld tijdens alcoholcontrole

De politie is in de avond van vrijdag en de nacht van zaterdag tijdens een alcoholcontrole op de Goudse Poort gestuit op verdovende middelen en een hoeveelheid geld in de auto van een 36-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Tijdens de controle werd een henneplucht geroken waarna de auto werd doorzocht. De bestuurder gaf toe dat er inderdaad hennep aanwezig was en gaf een plasticzak met hennep aan de agent. Onder de bijrijdersstoel werd een hoeveelheid geld aangetroffen. De bestuurder werd hierop aangehouden en de auto, het geld en drugs werden in beslag genomen voor verder onderzoek.

In de woning van de man werd nog meer hennep aangetroffen en in beslag genomen. Een 27-jarige vrouw die in de woning was werd eveneens aangehouden voor het in het bezit hebben van hennep.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…