Home Zuid-Holland Den Haag Vechtpartij in Haagse supermarkt

Vechtpartij in Haagse supermarkt

De politie hield donderdag om 17.58 uur twee jongens (16, 17 jaar) aan in een supermarkt aan de Elandstraat in Den Haag omdat zij met elkaar aan het vechten waren, waarbij een mes is gebruikt. Om nog onbekende raakten de twee jongens met elkaar in gevecht. Medewerkers van de supermarkt wisten de twee jongens van elkaar te scheiden, waarbij bleek dat de 17-jarige jongen een steekwond in de bovenarm had. Een medewerker van de supermarkt trof nadien op de vloer een bebloed mes aan. De twee jongens zijn aangehouden en de politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogvliet – Gewonde vrouw na schietpartij en mishandeling in Hoogvliet

Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengw…