Home Zuid-Holland 68-jarige man komt om bij ongeval N215

68-jarige man komt om bij ongeval N215

Bij een eenzijdig ongeval op de N215 kwam woensdagavond een 68-jarige man om het leven. Even over zeven uur ontvingen de hulpdiensten de melding van het ongeval. Een personenauto kwam door een nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Reanimatie van de enige inzittende, een man van 68 jaar uit Oude Tonge, mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Het eenzijdige ongeluk vond plaats in de richting van Oude Tonge, ter hoogte van hmpaal 26.4. De weg is enige tijd gestremd geweest voor het sporenonderzoek. Rond de klok van tien uur werden de rijbanen weer vrij gegeven. Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval wordt voortgezet.

 

Laad meer Zuid-Holland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op d…