Home Zuid-Holland Den Haag 77-jarige vrouw overlijdt na verkeersongeval

77-jarige vrouw overlijdt na verkeersongeval

Een 77-jarige vrouw is als gevolg van een verkeersongeval donderdag 28 februari op de Lisztstraat in Den Haag komen te overlijden. Het slachtoffer, afkomstig uit Den Haag, werd om omstreeks 12.25 uur aangereden door een auto. De 24-jarige Haagse bestuurder reed de vrouw in de bocht tegenover verzorgingstehuis Florence aan. De ambulance vervoerde het slachtoffer, die in eerste instantie erg last had van haar heup, naar het ziekenhuis. Eind vorige week is ze overleden aan het letsel dat ze heeft opgelopen bij het ongeval.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…