Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt slachtoffer openlijk geweld in Voorburg

Politie zoekt slachtoffer openlijk geweld in Voorburg

De politie onderzoekt een geweldsincident in Voorburg waarbij door vermoedelijk drie personen een nog onbekende man werd mishandeld. Dinsdagavond rond 23.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Koningin Julianalaan waarbij door de daders met een hockeystick zou zijn geslagen. Toen agenten een onderzoek instelden, konden zij drie verdachten (20-23 jaar) in een personenauto aanhouden. Het slachtoffer werd echter niet meer aangetroffen en heeft zich tot op heden nog niet gemeld. De drie verdachten reden in een donkerkleurige auto van het merk Ford. De mannen werden aan het bureau gehoord en daarna in vrijheid gesteld.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…