Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Drie mannen aangehouden voor straatroof

Terneuzen – Drie mannen aangehouden voor straatroof

Om ongeveer 06.30 uur vrijdagochtend meldde een man dat hij zojuist van zijn horloge was beroofd in de Ambachtsstraat in Terneuzen. Hij had hierbij een klap gekregen waardoor hij lichtgewond was geraakt.

Na de melding zijn meerdere politiemensen gaan zoeken naar de daders van de beroving. Ook werd een hondengeleider met een speurhond ingezet. Binnen tien minuten werden drie verdachten aangehouden. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar verder gehoord over hun betrokkenheid bij de beroving. Het betreffen drie mannen, van twee (21 en 40 jaar oud) is de woonplaats niet bekend. De derde aangehouden verdachte komt uit Sas van Gent en is 23 jaar oud.

Het slachtoffer van de beroving heeft aangifte gedaan. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…