Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal

Terneuzen – Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal

Een 31-jarige man uit Sluiskil is donderdagmiddag 10 augustus gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De bestuurder reed rond 12.30 uur op de Hoofdweg ( N61) tegen een verkeerspaal en raakte bekneld. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd. Een traumahelikopter is opgeroepen en het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De weg is voor de hulpverlening en het onderzoek enige tijd afgesloten geweest. 

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Aangehouden op verdenking van drugshandel

Surveillerende agenten zagen maandagavond rond 20.20 uur een snorfiets rijden over de Burg…