Home Zeeland Vlissingen Middelburg / Grijpskerke / West-Souburg – Politie onderzoekt openlijke geweldpleging

Middelburg / Grijpskerke / West-Souburg – Politie onderzoekt openlijke geweldpleging

De politie doet onderzoek naar een geweldsincident op het station van Middelburg waarbij meerdere jongeren betrokken waren. In het kader van dit onderzoek hield de politie in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 december 2018 rond 02.00 uur in Grijpskerke vier jongeren aan. Het gaat om twee 17-jarige jongens uit Vrouwenpolder, een 18-jarige jongen uit Grijpskerke en een 16-jarig meisje uit Vrouwenpolder.

Lees verder

Laad meer Vlissingen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Vrouw aangehouden na autobrand

In de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen is maandagavond rond 23.00 uur een 26-jarig…