Home Zuid-Holland Rotterdam Youssef El Kachati tekent contract op Het Kasteel

Youssef El Kachati tekent contract op Het Kasteel

Sparta Rotterdam heeft met Youssef El Kachati overeenstemming bereikt over een contract voor anderhalf seizoen met daarnaast nog een optie voor een extra voetbaljaargang. De 19-jarige aanvaller kwam in 2016 over van Noordwijk naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

‘Youssef is een speler met een goede wedstrijdmentaliteit’, vertelt Henk van Stee. ‘Hij wil altijd winnen en blijft gaan om dat te bereiken. Dit seizoen debuteerde hij in het eerste elftal, waar hij inmiddels al zeven wedstrijden achter zijn naam heeft staan, zijn eerste profcontract is een mooie volgende stap.’

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht na overval op supermarkt Steijnlaan

Een supermarkt aan de Steijnlaan werd op vrijdagavond 6 december rond 18:40 uur door twee …