Home Zeeland Vlissingen Twee mannen slachtoffer straatroof

Twee mannen slachtoffer straatroof

Zaterdag omstreeks 04.15 zijn in de Oudstraat twee Vlissingers van 19- en 49 jaar het slachtoffer geworden van een straatroof. Onder bedreiging van geweld moest het tweetal kleding en tassen afgeven aan twee hen onbekende mannen. Na de beroving zijn de twee daders weggereden op een scooter in de richting van Lammerenburg.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de daders. Daarbij is ook de hulp ingeroepen van een politiehond. Helaas zijn de daders niet gevonden. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het onderzoek.

Laad meer Vlissingen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Politiestudenten delen bekeuringen uit tijdens verkeerscontrole

Politiestudenten hebben dinsdag 4 oktober op de Oude Veerhavenweg een verkeerscontrole geh…