Home Utrecht Utrecht Stad Verkeersovertreder probeert te vluchten

Verkeersovertreder probeert te vluchten

Donderdagavond probeerde een man op de vlucht te slaan nadat hij door de politie werd aangehouden wegens meerdere verkeersovertredingen. Rond 22.05 hielden agenten een bestuurder staande op de Pijperlaan in Utrecht. De man had meerdere overtredingen begaan, zoals het niet dragen van een autogordel. Toen agenten het rijbewijs van de bestuurder wilden bekijken, griste de man zijn rijbewijs uit de handen van de agent en nam de benen. Hij sprintte richting Rachmaninoffplantsoen, rende door de bosjes en zag vervolgens een hekje van zo’n halve meter hoogte over het hoofd. Hij viel over het hekje heen en kwam met zijn gezicht op de grond terecht. Hierop konden agenten de man aanhouden. De verdachte probeerde er toen alsnog vandoor te gaan, maar agenten konden hem tegenhouden. De 18-jarige man uit Utrecht liep schaafwonden op door zijn val over het hekje en bleek al gewond te zijn, doordat hij die dag daarvoor een ongeluk had gehad met zijn scooter op de Van Sijpesteijnkade. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…