Home Utrecht Utrecht Stad Vechtpartij op de Ibisdreef

Vechtpartij op de Ibisdreef

De politie heeft dinsdag twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling. Rond 23.00 uur belde een getuige dat er een vechtpartij gaande was op de Ibisdreef. Toen agenten arriveerden lag er een man op straat en stond er een groep van ongeveer 30 personen om heen. De man die op straat lag vertelde dat hij geslagen was door twee mannen. Deze mannen stonden voor zijn woning alcohol te drinken . Toen zij tegen de woning aan stonden te urineren, sprak de 41-jarige bewoner hen hierop aan. Dit viel niet in goede aarde en de twee mannen begonnen te slaan. Er kwamen meerdere mensen op af en ook een 29-jarige vrouw werd geslagen. Agenten hebben een 35-jarige man en een nog onbekende man aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan van mishandeling.

 

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…