Home Utrecht Utrecht Stad Utrechtse aangehouden voor zakkenrollen

Utrechtse aangehouden voor zakkenrollen

De politie heeft maandag een 22-jarige inwoonster van Utrecht aangehouden voor zakkenrollen. Rond 12.10 uur ontdekte een vrouw in een winkel aan de Seinedreef dat haar tas openstond en de portemonnee verdwenen was. Zij verdacht hier de Utrechtse van omdat die kort daarvoor dicht tegen haar aanstond. De verdachte vrouw ontkende in eerste instantie maar na enig aandringen kwam de gestolen portemonnee toch tevoorschijn. De Utrechtse trachtte hierna te vluchten maar werd tegengehouden door beveiligingspersoneel. De verdachte werd overgedragen aan de politie die haar overbracht naar het politiebureau. De politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…