Home Utrecht Utrecht Stad Minderjarige autodieven aangehouden

Minderjarige autodieven aangehouden

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie twee jongens aangehouden omdat zij een auto hadden gestolen. De politie kreeg omstreeks 03.35 uur een melding dat twee personen zich verdacht ophielden in de Riesenberg in Utrecht. Het tweetal zou een auto proberen te stelen. Op weg naar de locatie zagen agenten op de Heldammersingel de bewuste auto met twee verdachten rijden. De auto werd aan de kant gezet en de twee inzittenden gecontroleerd.

In de auto zat een 14-jarige jongen uit De Meern als bestuurder. Naast hem zat een 17-jarige jongen uit De Meern. In de auto werden meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de 14-jarige verdachte de auto zonder medeweten van zijn ouders had meegenomen. Het vermoeden bestaat dat het tweetal op inbrekerspad was. De jongens werden voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…