Home Flevoland Lelystad Vijfde aanhouding in serie overvallen

Vijfde aanhouding in serie overvallen

In het onderzoek naar de serie overvallen vorig jaar op pizzakoeriers in Nieuwegein is dinsdag een vijfde verdachte aangehouden. In de ochtend hielden agenten een 18-jarige inwoner van Nieuwegein in zijn woonplaats aan. Hij is naar het politiebureau overgebracht en vastgezet. In het onderzoek naar de serie overvallen vonden eerder al vier arrestaties plaats. Deze vier verdachten, jongemannen van 19 (2) en 21 jaar uit Nieuwegein en een 19-jarige Lelystedeling, zitten nog vast.

Het onderzoek naar de serie overvallen wordt voortgezet en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Laad meer Lelystad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bedreiging vuurwapen – Tuinkerspad – Nieuwegein

Een 35-jarige man werd bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek terwijl hij op de fiets…