Home Utrecht Nieuwegein In Bulgarije gestolen auto te koop aangeboden

In Bulgarije gestolen auto te koop aangeboden

Agenten hielden op woensdag een man en een vrouw aan, omdat zij een gestolen auto ter keuring aanboden. Rond 13.45 uur kreeg de politie de melding dat bij de RDW aan de Hollandhaven in Nieuwegein een auto ter keuring aan was geboden, die van diefstal afkomstig bleek te zijn. Agenten gingen ter plaatse. De auto was voorzien van een Bulgaars kenteken en de van origine Bulgaarse ‘eigenaren’ wilden hem in Nederland invoeren. Het chassisnummer van de auto kwam echter niet overeen met het nummer van het motorblok. De auto, een Volkswagen Golf, bleek in 2008 in Bulgarije te zijn gestolen. De ‘eigenaren’, een 27-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Utrecht, hadden de auto ter keuring aangeboden. Zij hadden een niet erg geloofwaardig verhaal over de herkomst van de auto, waarop zij werden aangehouden. De auto is in beslag genomen. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…