Home Utrecht Nieuwegein Scooterbestuurder gewond in Nieuwegein

Scooterbestuurder gewond in Nieuwegein

Een scooterbestuurder raakte op dinsdag gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 21.40 uur reed een 57-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Structuurbaan. Hij sorteerde rechts voor om rechtsaf de Malapertweg op te rijden. Rechts achter hem reed echter een18-jarige scooterrijder uit Nieuwegein, die rechtdoor wilde rijden. De scooterbestuurder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Hij liep daarbij letsel op aan zijn hand. Een ambulance bracht hem naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…