Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Heropening onderzoeken Amersfoortse moorden

Amersfoort – Gezocht – Heropening onderzoeken Amersfoortse moorden

[UPDATE: De recherche heeft nieuwe informatie ontvangen over de moorden op Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38). Beide mannen werden in 2014 in Amersfoort doodgeschoten. Het rechercheteam wil deze moorden opnieuw onder de aandacht brengen.] De recherche heeft nieuwe informatie ontvangen over de moorden op Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38). Beide mannen werden in 2014 in Amersfoort doodgeschoten. Het rechercheteam wil deze moorden opnieuw onder de aandacht brengen.

De recherche heeft nieuwe informatie ontvangen over de moorden op Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38). Beide mannen werden in 2014 in Amersfoort doodgeschoten. Het rechercheteam wil deze moorden opnieuw onder de aandacht brengen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…