Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Man om het leven gekomen bij ongeval A28

Amersfoort – Man om het leven gekomen bij ongeval A28

In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november is een man uit Bunschoten om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Twee andere mannen raakten gewond. De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien.

Rond 02.20 uur kwam een melding binnen bij de meldkamer dat een auto op de A28 in de sloot was gereden, dit gebeurde bij afrit 8 ter hoogte van Amersfoort. Agenten gingen direct op de melding af en zagen een auto op zijn kop in de sloot liggen. Twee slachtoffers waren op dat moment al uit de auto. Zij waren beide gewond geraakt. Al snel werd duidelijk dat er nog een derde persoon in de auto zat. Een duikteam van de brandweer wist de man uit de auto te bevrijden waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Alle hulp mocht echter niet meer baten. De 29-jarige man is in het ziekenhuis helaas komen te overlijden. 

Getuigen gezocht
Het OTV (opsporingsteam verkeer) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Heeft u iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek? Geef deze informatie dan door via 0900-8844.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…