Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Explosie – Tristanpad – Amersfoort

Amersfoort – Gezocht – Explosie – Tristanpad – Amersfoort

In de nacht van 31 oktober op 1 november vond rond 01.15 uur een explosie plaats bij een woning aan het Tristanpad in Amersfoort. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Rond 01.15 uur kreeg de politie de melding binnen. De bewoners van de woning werden opgeschrikt door een harde ontploffing. Uit het eerste onderzoek blijkt dat vermoedelijk zwaar vuurwerk door het raam van de woning is gegooid. De explosie heeft voor behoorlijke schade aan de voorzijde van de woning gezorgd. De bewoners zijn ontzettend geschrokken.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien van de explosie rond 01.15 uur of heeft u iets verdachts gezien rond het Tristanpad? Bent u misschien in het bezit van camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbel of dashcam? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Laat het de politie direct weten door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem tippen? Dat kan door 0800-7000 te bellen. Of vul onderstaand tipformulier in.

Camerabeelden kunnen via onderstaand tipformulier geüpload worden. Graag onder vermelding van zaaknummer 2023334882.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…