Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Nieuwe aanhoudingen – Jaagpad – Amersfoort

Amersfoort – Gezocht – Nieuwe aanhoudingen – Jaagpad – Amersfoort

De politie heeft twee nieuwe aanhoudingen verricht nadat een 15-jarige jongen afgelopen juni in Amersfoort op gewelddadige manier werd beroofd van zijn telefoon en enkele andere persoonlijke eigendommen. De politie heeft nu in totaal drie verdachten aangehouden en is nog op zoek naar meerdere verdachten.

Beroving
De jongen fietste in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni vanuit Leusden naar Amersfoort over het Jaagpad. Toen het slachtoffer door het fietstunneltje onder de A28 reed en aan Amersfoortse zijde kwam, werd hij vanuit het niets aangevallen door circa vijf jongeren. Hij werd daarbij van zijn fiets geschopt en geslagen en geschopt. Hierbij werd de jongen beroofd van zijn telefoon, fiets en enkele andere persoonlijke eigendommen, waarna de jongeren wegrenden in onbekende richting. Het slachtoffer wist via een kennis de politie te waarschuwen.

 

Aanhoudingen
Na onderzoek heeft de politie in juni na enkele dagen een eerste verdachte aangehouden. Nu zijn er twee verdachten bij gekomen. Een 17-jarige jongen en een 16-jarige jongen, beiden uit Amersfoort.

Het onderzoek na deze aanhouding stopt niet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Heeft u meer informatie over wat zich in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni rond op het Jaagpad heeft afgespeeld of heeft u camerabeelden en dit nog niet gedeeld met de politie? Laat het ons weten en bel de politie via 090-8844. U kunt ook uw informatie via onderstaand tipformulier invullen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…