Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Zakkenrollerij – diverse locaties – Amersfoort en Veenendaal

Amersfoort – Gezocht – Zakkenrollerij – diverse locaties – Amersfoort en Veenendaal

Vrijdagmiddag 24 februari zijn er zowel in Veenendaal als in Amersfoort portemonnees gerold van verschillende mensen. Op dezelfde dag is in Amersfoort 1000 euro opgenomen met de bankpas van een van de slachtoffers. Wie herkent deze zakkenrollers?

Rond 13.00 uur ’s middags op vrijdag 24 februari, was een 67-jarige vrouw aan het winkelen in Amersfoort. Toen zij uit een modezaak kwam merkte ze dat haar portemonee en andere waardevolle spullen niet meer in haar tas zaten. Bij het blokkeren van haar pinpas kreeg ze te horen dat er al 1000 euro was gepind met haar pinpas.

Een paar uur later, rond 15.00 uur ’s middags, was een 79-jarige vrouw in Veenendaal boodschappen aan het doen.  Zij had haar portemonnee in een trolley zitten en kwam er bij het afrekenen bij de drogisterij opeens achter dat haar portemonnee niet meer in de tas zat. Deze keer lukte het de dieven niet om te pinnen met de gestolen bankpas, en werd de bankpas na drie pogingen geblokkeerd.

Beide keren zijn er twee jonge vrouwen met lichte huidskleur gezien.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…