Home Utrecht Amersfoort Driebergen – Donker achterlicht komt scooterbestuurder duur te staan

Driebergen – Donker achterlicht komt scooterbestuurder duur te staan

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten harddrugs en verschillende wapens aangetroffen in de buddyseat van een scooter. De bestuurder was staande gehouden in verband met een te donker achterlicht. De 23-jarige IJsselsteiner is opgepakt en zit momenteel in hechtenis.

Dit is een stockfoto

Tijdens hun surveillanceronde zagen agenten op de Lange Dreef in Driebergen een bromscooter met een te donker achterlicht rijden. Daarop wordt besloten om de man staande te houden. Daarbij blijkt dat de man onder andere lege gripzakjes bij zich draagt. Daarom wordt besloten om ook de scooter uitvoerig te controleren.

Buddyseat vol met strafbare zaken

In de buddyseat van de scooter worden diverse wapens en een hoeveelheid aan harddrugs aangetroffen. De bestuurder, een 23-jarige man uit IJsselstein, is door deze vondst direct aangehouden. Zijn scooter is in beslag genomen. Naast het strafrechtelijk onderzoek volgen er mogelijk ook bestuurlijke maatregelen van de gemeente tegen deze bestuurder. De verdachte zit momenteel nog in hechtenis voor verder verhoor.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…