Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Steekpartij op de Appelmarkt, politie zoekt getuigen

Amersfoort – Steekpartij op de Appelmarkt, politie zoekt getuigen

Zondag 21 augustus omstreeks 03.30 uur vond er een vechtpartij plaats op de Appelmarkt in Amersfoort. Agenten die ter plaatsen kwamen, troffen een zwaargewonde 26-jarige man aan met een hoofdwond. De vermoedelijke verdachte, een 24-jarige inwoner uit Barneveld, werd aangehouden. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten en/of meer gezien hebben.

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus mondde een woordenwisseling, aan de Appelmarkt, uit tot een steekincident. Hierbij liep het slachtoffer een hoofdwond op. Omdat het een drukbezochte uitgaansavond was, moeten er getuigen zijn geweest die iets hebben gezien.

Help mee
Was jij op de Appelmarkt in Amersfoort en heb jij meer informatie over de steekpartij ? Meld het dan via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 0700. Ben je in het bezit van (camera) beelden? Upload die dan via onderstaand tipformulier.

 

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…