Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Getuigen gezocht overval Leusderweg Amersfoort

Amersfoort – Getuigen gezocht overval Leusderweg Amersfoort

Een medewerkster van een salon aan de Leusderweg in Amersfoort is zondagavond rond 21.45 uur overvallen. De verdachte bedreigde de vrouw met een steekwapen en ging er met haar persoonlijke bezittingen vandoor. De recherche is op zoek naar getuigen van deze overval.

Rond 21.30 uur stonden twee medewerkers van de salon op het punt om naar huis te gaan. Op dat moment kwam de verdachte binnen. Na de overval rende hij in onbekende richting weg. Het slachtoffer gaf het volgende signalement:

  • Blanke man
  • 1.80 m
  • Slank
  • Blauwe regenjas met capuchon
  • Geruite pet onder een capuchon
  • Wit T-shirt
  • Korte broek
  • Witte sneakers

Wie heeft er tussen 21.30 uur en 21.45 uur iets gezien? Of heeft u misschien beelden? Dan ontvangen wij die graag van u. Vul onderstaand tipformulier in of bel met 0900–8844. Doet u dit liever anoniem? Dan kan dat via 0800–7000.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer aangehouden

Na aanleiding van binnen gekomen informatie over de handel in verdovende middelen startte …