Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Verdachten van autokraak aangehouden

Amersfoort – Verdachten van autokraak aangehouden

De politie heeft donderdagavond 10 januari met inzet van surveillancehond Biko op heterdaad twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een autokraak op de parkeerplaats van een horecagelegenheid aan de Utrechtseweg.

Rond 23.30 uur die avond zag een alerte, toevallige voorbijganger dat er werd ingebroken in een auto op de parkeerplaats van het bedrijf. Hij waarschuwde de gasten en het personeel. Het personeel waarschuwde vervolgens de politie en agenten gingen eropaf. Ter plaatse bleek dat de dieven er al vandoor waren met een laptop uit een van de geparkeerde auto’s. In de omgeving vond Biko de laptop, die de dieven daar hadden verstopt. Blijkbaar wilden ze later terugkomen om de laptop op te halen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – gewapende overval

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een horecagelegenheid aan de Waardi…