Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Cobra’s in beslag genomen en verdachten aangehouden

Amersfoort – Cobra’s in beslag genomen en verdachten aangehouden

De politie heeft vrijdagavond 28 december in Amersfoort twee verkopers van illegaal vuurwerk op heterdaad betrapt en bij het onderzoek daarna Cobra’s (knalvuurwerk) in beslag genomen.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie hield de politie die avond een 39-jarige Amersfoorter kort in de gaten, omdat hij in illegaal vuurwerk zouden handelen. De informatie bleek te kloppen. De agenten zagen namelijk rond 20.45 uur dat de verdachte en zijn 40-jarige metgezel uit Zeewolde op de hoek van de Puntenburgerlaan en de Flevostraat vanuit een auto 20 nitraatbommen en 3 Cobra’s afleverden aan twee andere mannen. De agenten hielden de beide kopers (26 en 33 jaar en beide uit Amersfoort) staande en namen hun vuurwerk in beslag.
 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Schoten gehoord

Op dinsdagavond 20 augustus kreeg de politie meerdere meldingen over schoten die men hoord…