Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Ramkraak bij winkel, getuigen gezocht

Amersfoort – Ramkraak bij winkel, getuigen gezocht

Bij een winkel aan Het Masker heeft in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 december een ramkraak plaatsgevonden. Met een auto werd de pui ingereden en het rolluik vernield. Onbekende daders haalden fotoapparatuur weg.

Omstreeks 03.20 uur werden omwonenden wakker van de klap en zagen meerdere personen heen en weer lopen, en vervolgens vertrekken in een andere auto. De auto waarmee de pui werd geramd bleef achter. Het gaat vermoedelijk om een gestolen auto. De gealarmeerde politie trof geen verdachten meer aan.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…