Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Verdachte van diefstal kleding meldt zich

Amersfoort – Verdachte van diefstal kleding meldt zich

Door op televisie beelden van de verdachte te laten zien, is een in Amersfoort gepleegde diefstal van kleding opgelost. De vrouw koos eieren voor haar geld en meldde zich de dag na de uitzending zelf bij de politie.

De diefstal vindt plaats op vrijdag 28 september. Een moeder is met haar dochter aan het winkelen in Amersfoort.  Ze kopen bij diverse winkels kleding en als ze met tassen vol een kledingzaak aan het Sint Jorisplein bezoeken, zetten ze de spullen even tegen een pilaar om hun handen vrij te hebben. Blijkbaar ziet een gelegenheidsdievegge dan haar kans schoon en gaat met de tassen vol gekochte kleding aan de haal.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…