Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – woninginbrekers aangehouden

Amersfoort – woninginbrekers aangehouden

Bij een heterdaadsituatie zijn twee inbrekers aangehouden in een woning aan de J.P Sweelinckstraat.

De bewoner kwam dinsdagavond 17 oktober rond 20.30 uur thuis en had het sterke vermoeden dat er iemand in de woning was . De bewoner belde direct de politie en agenten kwamen poolshoogte nemen. In de woning stonden inderdaad twee personen die er niet thuis hoorden. Op het moment dat het tweetal ervandoor wilde gaan, hebben agenten de achtervolging ingezet en zijn ze aangehouden.  De jongens van 19 jaar uit Nieuwegein en 17 jaar uit Amersfoort zitten vast.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…