Home Utrecht Nieuwegein Leerdam – Gezocht – Diefstal auto’s garagebedrijf Leerdam

Leerdam – Gezocht – Diefstal auto’s garagebedrijf Leerdam

Op zaterdagmiddag 8 juni sluit een garagehouder zijn bedrijf aan de Industrieweg in Leerdam af. Op dinsdagochtend 11 juni blijkt er in één van de voorgaande dagen ingebroken te zijn, en zijn er vier auto’s van het terrein gestolen.

Met één van de auto’s wordt in de nacht van maandag 10 juni op dinsdag 11 juni getankt zonder te betalen. Deze auto raakt kort daarna in Culemborg van de weg en crasht. De bestuurder gaat er te voet vandoor en ontkomt. 

Met een tweede auto wordt er op vrijdagavond 14 juni in Beesd getankt zonder te betalen en dit voertuig raakt later betrokken bij een politieachtervolging. Deze auto wordt in Vianen achtergelaten. De inzittenden ontkomen. De andere twee voertuigen worden later leeg aangetroffen in Beesd en Acquoy.

Van de momenten waarop de diefstal werd gepleegd, en de momenten waarop er getankt is zonder te betalen, zijn beveiligingsbeelden die we kunnen tonen. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…