Home Utrecht Utrecht – Twee gewonden na steekincident

Utrecht – Twee gewonden na steekincident

Donderdagmiddag 1 maart vond er in park Oog in Al een steekincident plaats. Twee jongens raakten gewond. De recherche doet onderzoek.

Rond 14.15 uur kwam de melding van een vechtpartij. Agenten gingen naar het park en troffen daar twee gewonde jongens aan. Het bleek dat de twee 15-jarige jongens uit Wijk bij Duurstede en Kamerik, steek- en snijwonden hadden. Ze waren wel aanspreekbaar. Beiden werden naar een ziekenhuis gebracht waar ze behandeld werden aan hun verwondingen. Eén van hen heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten.

Uit onderzoek bleek dat er aan het steekincident een conflict vooraf was gegaan met twee andere jongens. Hierbij werden de twee 15-jarigen gestoken. Ze wisten zich af te weren waarna de twee verdachten wegrenden.

Tips!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van het steekincident? Weet u waar de verdachten heen gevlucht zijn? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de recherche van het district Utrecht Stad via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Melden kan ook online via onderstaand tipformulier of via M-online.

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Scooterrijder rijdt opzettelijk motoragent omver

Een 22-jarige Amersfoorter is aangehouden nadat hij donderdagavond 15 november op de Zandk…