Home Utrecht Utrecht – Getuigen van mogelijke vuurwerkbrand gezocht

Utrecht – Getuigen van mogelijke vuurwerkbrand gezocht

Woensdagmiddag 8 november ontplofte een put voor een portiek aan de Troelstralaan. De politie vermoedt dat er zwaar vuurwerk gebruikt is en zoekt getuigen.

Rond 12.00 uur kreeg de politie melding dat er brand woedde na mogelijk een explosie bij een kelderbox. De brandweer en politie kwamen en na het blussen bleek dat een put en rioolbuis ontploft waren. De portiek liep brandschade op en het riool moet hersteld worden. Vermoeden is dat er zwaar vuurwerk in de put is gegooid. De politie heeft buurtonderzoek gedaan en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hiervan, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Illegaal vuurwerk is niet alleen gevaarlijk tijdens het gebruik, ook de opslag hiervan is gevaarlijk. Weet u, of heeft u een vermoeden dat iemand in uw buurt nu al (zwaar) vuurwerk in huis heeft, meld dit dan via bovenstaande telefoonnummers. Meer informatie vindt u via vraaghetdepolitie.nl 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht/Gooi- en Vechtstreek/ Flevoland – Bijna 100 bestuurders beboet voor gevaarlijk weggedrag

Tijdens twee actiedagen gericht op gevaarlijk rijgedrag ten opzichte van vrachtwagens heef…