Home Utrecht Utrecht – Snelheidscontrole

Utrecht – Snelheidscontrole

Donderdagmiddag 28 september werd op de Einsteindreef een snelheidscontrole gehouden. In totaal bleken 280 bestuurders te hard te hebben gereden.

Tussen 13.00 en 15.30 uur vond de radarcontrole plaats. In totaal passeerden 1690 voertuigen de controle waarvan 280 bestuurders te hard reden. De gemiddelde snelheidsovertreding lag tussen de 10 en 15 km/u. De overtreders kunnen een boete thuis verwachten.

Veilig in het verkeer
Controleren op snelheid redt levens. Daarom zijn snelheidscontroles een vast onderdeel van de verkeershandhaving door de politie. Naast controle op het dragen van helm en gordel, rijden door rood licht en rijden onder invloed van alcohol. Allemaal zaken waarmee u uzelf en anderen in levensgevaar kunt brengen.

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Oplichters pinnen met gestolen bankpas

Een man uit Amersfoort ontdekt dat er vreemde dingen zijn gebeurd op zijn bankrekening. Er…