Home Utrecht Utrecht – Politie zoekt bedreigde man

Utrecht – Politie zoekt bedreigde man

De politie heeft een man aangehouden die maandagochtend 25 september een man bedreigde en in zijn hand stak. Eerder in de ochtend bedreigde hij een andere man in Hoog Catharijne. De politie komt graag in contact met dat slachtoffer.

De politie kreeg maandagochtend rond 05.00 uur een melding dat een man bedreigd en in zijn hand gestoken was door een man in Hoog Catharijne. Agenten gingen op zoek naar de man en troffen hem aan op de Sint Jacobsstraat. Andere agenten bleven bij het slachtoffer. Na bevestiging dat de verdachte voldeed aan het opgegeven signalement, werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Deze 69-jarige Utrechter zit nu vast.

 

Op beelden van beveiligingscamera’s bleek dat de verdachte eerder die ochtend in Hoog Catharijne een andere man bedreigde. Graag komt de politie in contact met dit slachtoffer. Dat kan via 0900-8844.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…