Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Oplichting – Lassuslaan – Zwolle

Zwolle – Gezocht – Oplichting – Lassuslaan – Zwolle

Een Zwols gezin is door een online oplichter bestolen van bijna 1.700 euro. Herken jij de man die er met hun geld vandoor ging? Laat het ons weten!

De oplichter koppelde op zijn eigen telefoon de app Google Pay aan het bankaccount van de Zwollenaren. Daarna kocht hij bij vijf supermarkten in Ede kansspelkaarten; steeds bedragen tussen de 240 en 290 euro. Ook nam hij 500 euro op bij een geldautomaat.

De man is vastgelegd op camerabeelden. Het gaat om een man met een lichte spijkerbroek, een donkere jas en een pet in camouflagekleuren met het NY-logo. Hij heeft een ringbaardje. Herken je hem? Tip ons!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…