Home Overijssel Zwolle – Politie onderzoekt poging brandstichting

Zwolle – Politie onderzoekt poging brandstichting

De politie is een onderzoek gestart naar een poging brandstichting zaterdagavond 30 maart bij een woning aan de Alm. 

Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie de melding dat geprobeerd was om brand te stichten bij een woning aan de Alm. Getuigen verklaarden dat ze zagen dat een persoon bij de woning liep met molotovcocktails. Of de persoon ze daadwerkelijk richting de woning heeft kunnen gooien is nog onduidelijk. Ze zijn in ieder geval op straat ontbrand, waarna de verdachte wegvluchtte. Buurtbewoners probeerden de persoon tegen te houden, maar deze kon ontkomen. Een zoektocht door de politie leverde helaas geen resultaat op. Direct na het incident werd bij de woning een onderzoek gestart.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Dodelijk ongeval

Gisteravond rond 21.30 uur is een auto in het water beland aan de Nieuwendijk in Zwolle. B…