Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie handen vol aan uitgaanspubliek Rotterdam-Centrum

Rotterdam – Politie handen vol aan uitgaanspubliek Rotterdam-Centrum

De politie in Rotterdam-Centrum kijkt terug op een zeer drukke nacht. Er deden zich verschillende incidenten voor. Vierentwintig mensen werden aangehouden: onder meer voor verboden wapenbezit, zware mishandeling en openbare dronkenschap. Bij de aanhoudingen zijn onder andere een vuurwapen en een stroomstootwapen gevonden.

Eén van de slachtoffers, een twintigjarige vrouw uit Vlaardingen kreeg ruzie in een horecagelegenheid aan de Meent. Ze raakte ernstig gewond aan haar gezicht toen er een glas naar haar werd gegooid. Een twintigjarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel is aangehouden en zit nog vast. De politie doet onderzoek .

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding Rotterdam Centrum

Op Coolsingel in Rotterdam Centrum hield de politie vanmorgen vroeg een 26-jarige Rotterda…