Home Overijssel Zwolle Man aangehouden voor woninginbraak

Man aangehouden voor woninginbraak

Een 33-jarige man uit Zwolle is zaterdagochtend op de Leo Majorlaan aangehouden op verdenking van inbraak in een woning. Zaterdagochtend omstreeks 8.00 uur waren de bewoners van een woning aan de Coetsstraat in hun slaapkamer toen plotseling een onbekende man binnenstapte. Toen hij de bewoners zag zei hij dat hij de voordeur open had zien staan en naar binnen was gegaan om de bewoners te waarschuwen. Vervolgens liep hij snel naar beneden en ging hij er vandoor in de richting van de Assendorperstraat. De bewoner heeft daarop de politie gebeld en is achter de man aan gegaan. Hij trof hem aan op de Leo Majorlaan waar de politie hem even later kon aanhouden. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…