Home Overijssel Zwolle Vier personen aangehouden voor poging inbraak cafe

Vier personen aangehouden voor poging inbraak cafe

In de nacht van woensdag op donderdag 11 april zijn twee mannen en twee vrouwen aangehouden voor poging tot inbraak in een cafe aan de Hoogstraat in Zwolle. Een getuige zag dat het viertal een ruit vernielde van het cafe en belde de politie. Agenten troffen kort daarna een 31-jarige man en een 17-jarige vrouw aan op de Pannekoekendijk. De broek van de man zat onder het bloed en beiden voldeden aan het signalement dat de getuige had doorgegeven. Het andere duo van 19 en 48 jaar uit Zwolle werd op de vlakbij gelegen Kamperpoortenbrug aangehouden. Het viertal is ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…