Home Overijssel Zwolle Diefstal halsketting op de Gombertstraat

Diefstal halsketting op de Gombertstraat

Op de Gombertstraat is zondagmiddag rond 12.30 uur een 65-jarige vrouw uit Zwolle slachtoffer geworden van diefstal van haar gouden halsketting. Zij liep over straat en werd benaderd door een quasi huilende vrouw, van naar schatting 20 – 25 jaar oud, die vertelde dat haar oma zou zijn overleden. Van haar oma had zij sieraden gekregen, die zij om de hals van het slachtoffer hing. Daarbij wisselde zij de gouden ketting van het slachtoffer met een nep ketting. De vrouw stapte in bij een andere vrouw en twee mannen in een grijze auto en verdween. Dit viertal is vermoedelijk afkomstig uit Zuidoost Europa. De vrouw is licht getint, heeft een normaal postuur en droeg een hoofddoekje. De andere vrouw is naar schatting tussen rond de 30 jaar, donker getint, en had blond geverfd haar. De beide mannen, waaronder één met een opvallend dikke buik, waren netjes gekleed. De ene heeft een lichtgetinte- en de ander een donkergetinte huidskleur. Zij zijn in de leeftijd van 25 tot 40 jaar oud.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Bennie Dijkslag

De 62-jarige Bennie is sinds 29 augustus 2022 vermist uit Zwolle. Hij is het laatst gezien…