Home Overijssel Zwolle Diefstal halsketting op de Gombertstraat

Diefstal halsketting op de Gombertstraat

Op de Gombertstraat is zondagmiddag rond 12.30 uur een 65-jarige vrouw uit Zwolle slachtoffer geworden van diefstal van haar gouden halsketting. Zij liep over straat en werd benaderd door een quasi huilende vrouw, van naar schatting 20 – 25 jaar oud, die vertelde dat haar oma zou zijn overleden. Van haar oma had zij sieraden gekregen, die zij om de hals van het slachtoffer hing. Daarbij wisselde zij de gouden ketting van het slachtoffer met een nep ketting. De vrouw stapte in bij een andere vrouw en twee mannen in een grijze auto en verdween. Dit viertal is vermoedelijk afkomstig uit Zuidoost Europa. De vrouw is licht getint, heeft een normaal postuur en droeg een hoofddoekje. De andere vrouw is naar schatting tussen rond de 30 jaar, donker getint, en had blond geverfd haar. De beide mannen, waaronder één met een opvallend dikke buik, waren netjes gekleed. De ene heeft een lichtgetinte- en de ander een donkergetinte huidskleur. Zij zijn in de leeftijd van 25 tot 40 jaar oud.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…