Home Overijssel Zwolle Fietser gewond bij aanrijding met personenauto

Fietser gewond bij aanrijding met personenauto

Een 20-jarige Zwollenaar raakte op vrijdagavond 8 maart gewond bij een aanrijding met een personenauto op de kruising Brederostraat en de Wipstrikkerallee. De bestuurder van de personenauto, een 58-jarige plaatsgenoot, zag de fietser vermoedelijk over het hoofd toen hij vanuit de Brederodestraat de Wipstrikkerallee opreed. De fietser werd met hoofdletsel en een wond aan zijn knie per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Inbraakpoging bij winkel – Campherbeeklaan – Zwolle

Aan de Campherbeeklaan in Zwolle probeerden drie personen in de nacht van 16 op 17 oktober…