Home Overijssel Twente Overval op videotheek

Overval op videotheek

Woensdag heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een videotheek aan de Gronausestraat in Glanerbrug. De politie is een onderzoek gestart. Rond 21.30 uur heeft een onbekende man, met vermoedelijk een vuurwapen, de medewerkster bedreigd en is er met een onbekend geldbedrag, in onbekende richting vandoor gegaan. Gealarmeerde agenten hebben in de omgeving gezocht maar de verdachte niet meer aangetroffen.

Het signalement van de verdachte is direct via twitter verspreid. Naar aanleiding hiervan zijn diverse meldingen bij de politie binnengekomen. Alle getuigen kunnen van de verdachte zeggen dat hij een slank postuur heeft, ongeveer 1.70 m is en een donkere baseball cap op had. De politie onderzoekt de overval en alle binnengekomen tips.

Laad meer Twente

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …