Home Overijssel Twente Grote hoeveelheid gereedschap en twee aanhangwagens ontvreemd bij bedrijfsinbraak

Grote hoeveelheid gereedschap en twee aanhangwagens ontvreemd bij bedrijfsinbraak

Tussen maandag 18.00 uur en dinsdag 06.50 uur zijn vanaf het bedrijfsterrein aan de Lubeckstraat in Oldenzaal diverse goederen ontvreemd. Onbekenden forceerden het slot van het toegangshek, waarna twee ongekentekende aanhangwagens met daarin palletvorken en steigerdelen werden ontvreemd. Tevens is uit de bedrijfsbus een grote hoeveelheid gereedschap, waaronder waterpassen, diverse zagen, diverse boren, ontvreemd.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen brandstichting en vernieling woning Enschede

Aan de Dennenweg in Enschede is in de nacht van 18 september rond 04:30 schade aangericht …