Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Getuigen gezocht steekincident – Van Lochemstraat – Enschede

Enschede – Gezocht – Getuigen gezocht steekincident – Van Lochemstraat – Enschede

Op vrijdagavond 22 december om ongeveer 23:10 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de Van Lochemstraat. De politie trof op de locatie twee jongens aan. Een jongen die gewond was en door een ambulance naar een ziekenhuis is gebracht en een jongen die later ter plaatse aan zijn verwondingen is overleden.

Er is nog getracht om de jongen te reanimeren maar dit mocht helaas niet meer baten. Beide jongens zijn minderjarig en van Syrische afkomst. Over de toedracht van het incident is nog weinig bekend. Mogelijk is er aan de melding een conflict vooraf gegaan tussen meerdere personen. De politie is direct een onderzoek gestart. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt vijf mannen aan voor vuurwerk en voor voorbereidingshandelingen

in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari zag de politie op de Praubstraat een bus…