Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Twee mannen laten slachtoffer met gebroken been achter na botsing scooters

Enschede – Gezocht – Twee mannen laten slachtoffer met gebroken been achter na botsing scooters

Dinsdag 7 januari 2020 rond 5.30 uur zijn op Helenastraat, bijna ter hoogte van de kruising met de Theresastraat kwam een 44-jarige man uit Enschede met zijn scooter in botsing met een andere scooter. De aanrijding is vermoedelijk ontstaan omdat de twee mannen op de andere scooter niet opletten.

Het 44-jarige slachtoffer heeft niet alleen flinke schade aan zijn scooter, ook zijn been was op drie plaatsen gebroken, was zijn lichaam bont en blauw en moest zijn wenkbrauw worden gehecht. Hij heeft zelfs een paar dagen in het ziekenhuis gelegen.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Diezerstraat – Zwolle

Deze mannen gingen geroutineerd te werk in Zwolle en Hengelo. In Zwolle namen deze twee ma…